Domeinnamen

Wij registreren o.a. volgende domeinnaam extensies:
.nl € 0,83
.com € 1,04
.eu € 1,25
.be € 0,92
.de € 1,25
.info € 1,04

Small Hosting

€ 4,95
500 mb
20 gb dataverkeer
php mysql
GRATIS domeinnaam
per jaar € 59,40
info Bestellen

.eu domeinnaam registreren

.eu is een onmisbare domeinnaamextensie voor ieder bedrijf, instelling of vereniging welke werkzaam is in de Europese Unie. Registreer dus nu uw .eu-domein zodat uww belangen op de Europese markt veilig zijn. Voor maar € 15,00 per jaar kunt u al een .eu-domein registreren bij isahosting.nl

Registreer nu uw .eu domeinnaam

Een .eu-domein, het begin van succes in Europa

Het bereik van de Europese markt bestaat uit 27 landen en 500 miljoen mensen. En voor al die Europeanen is .eu een extensie waarvan ze direct weten waar het voor staat. Iedereen onthoudt een .eu-domein. Het registreren van een eigen .eu-domein betaald zich altijd terug!

Registreer nu uw Europese domeinnaam

 Het .eu-domein is nog relatief jong - het werd in 2005 opgericht - en was onmiddellijk na de oprichting een erg populaire domeinnaamextensie. De groei van geregistreerde .eu-domeinen zet nog altijd gestaag door, waardoor het aantal .eu-domeinen dat nog beschikbaar is iedere dag verder afneemt. Zo  bestaat de mogelijkheid dat iemand anders uw bedrijfsnaam of andere namen die belangrijk zijn voor u vastlegt in een .eu-domeinnaam. Wees daarom snel met het registreren van uw .eu-domein!

Registreer nu uw .eu domeinnaam